Bezoek Ben Meesters op Facebook Bezoek Ben Meesters op Linked

 

Informatie MARK Profesionals


 • image


Wie ben ik?


Ben-MeestersIk ben zelf ervaringsdeskundige en weet hoe moeilijk het is om te gaan met veranderingen in je leven: werk, thuissituatie en ...het allerbelangrijkste: gezondheid. Met vallen en opstaan ( letterlijk en figuurlijk), uithuilen en opnieuw beginnen heb ik geleerd te leven in het hier –en –nu . Ik heb geleerd niet te denken in "Ja ..maar...". Ik denk en leef positief in "Ja...en.... ".
 
Lig je wakker en te piekeren over je werk, je gezondheid of andere dingen? Als GLI coach kan ik je je eigen mogelijkheden weer laten ontdekken. Ik help je je eigen keuzes te maken, stappen te zetten waar je warm voor loopt en waar je blij, trots en tevreden mee kunt zijn. Ik coach en begeleid mild, niet oordelend en met respect . Ik ben empatisch, meevoelend als het kan en confronterend als het moet, maar altijd duidelijk. Je weet wat je aan me hebt. Ik word blij en enthousiast als mensen weer hun eigen kansen en mogelijkheden zien en nieuwe uitdagingen aan willen gaan. Ik ontspan me door te genieten van de mensen en dingen om me heen: muziek, lezen , bewegen en ...samen eten. Van de mensen om me heen hoor ik dat ze het prettig vinden met me om te gaan.
 
Ik heb mijn theoretische kennis opgedaan tijdens de verschillende onderwijs – en coachopleidingen die ik gevolgd heb. Nog meer heb ik geleerd van de dagelijkse werkelijkheid. Ik houd mijn kennis en deskundigheid actueel door jaarlijkse scholing, feedback gesprekken met klanten en collega's en zelfreflectie."
 
Visie
 
Natuurlijk...ik houd van mensen ! Ik word blij van mensen die, vanuit hun eigen onbewuste onbekwaamheid en onzekerheid, op zoek zijn naar verdieping en ontwikkeling . Tijdens deze zoektocht coach - en begeleid ik ze om hun eigen belemmeringen en valkuilen, kwaliteiten en talenten te leren herkennen en haalbare ontwikkeldoelen te stellen. Ik maak daarbij een keuze uit de verschillende coachtechnieken en -strategieën die ik beheers. Als mijn coachee leert, leer ik ook. Samen leren we onze eigen steen te verleggen in de persoonlijke rivier en zal de Stroom nooit meer dezelfde weg gaan.
 
Wat klanten over mij zeggen
 • Luisterend en empatisch,
 • Open,
 • Geeft – en vraagt vertrouwen,
 • Oplossingsgericht ,
 • Concreet en praktisch,
 • Je weet wat je aan hem hebt.
Motto
 
Herken je eigen kansen en mogelijkheden.
 
Ik ben in te zetten als:
 • Professional Leefstijlcoach (Gecombineerde Leefstijlinterventie GLI ).
 • Coach voor mensen en organisaties die ( opnieuw) in balans willen komen en actief / gezond willen functioneren.
 • Begeleider van veranderingsprocessen, met oog voor een juiste balans tussen mensen en systemen.
 • Trainer met aandacht en zorg voor deelnemers zodat zij de verleid worden- en in staat raken de transfer naar een nieuwe (werk- of leef) situatie te maken.

  
-->