Bezoek Ben Meesters op Facebook Bezoek Ben Meesters op Linked

 

  • image


Coaching

 
Bij coaching kijk je als het ware in een spiegel naar je eigen gedrag en jouw manier van leven.
In een coachgesprek krijg je persoonsgerichte feedback en word je geprikkeld om bij jezelf te onderzoeken:
 
wat maakt dat ik de dingen op die manier doe, wat maakt dat ik zo denk…?
 
Bekijk-jezelf-in-de-spiegelZo krijg je weer greep op je leven en kom je meer in de rol van regisseur in plaats van toeschouwer. Door coaching zet je als het ware even een pas opzij en kijk je op op afstand naar je eigen handelen, visie en ideeën. Je krijgt inzicht in je sterke- en minder sterke punten, je gedrag en je gewoonten. Vaak ben je je al niet meer bewust van de dingen die je doet omdat je gewend bent op een bepaalde manier te leven en te handelen.
 
Door coaching raak je beter in staat zelf doelen te stellen en stappen te zetten om die doelen te verwezenlijken…..je persoonlijke effectiviteit wordt vergroot. Je eigen kracht, waar je je misschien al niet meer van bewust bent dat je die hebt, herken je weer. Je leert die kracht ook weer gebruiken.
 
Ik zet verschillende coachtechnieken en coachvormen in.
Natuurlijk kies je zelf de vorm die je het meest aanspreekt:
 
Leefstijl / GLI coaching:
  • Voor iedereen die zich (verder) wilt ontwikkelen en meer de regie wilt voeren over zijn/haar eigen leven.
  • Voor mensen die een gezond en actief leven (willen) leiden, in balans met zichzelf en hun omgeving.
Vaak hebben allerlei klachten te maken met jouw manier van leven, je leefstijl dus. Meestal is het heel goed mogelijk door aanpassingen in je leefstijl veel van die klachten te verhelpen. Het zou heel goed kunnen dat de samenstelling of hoeveelheid van je voeding niet goed is afgestemd op dat wat je lichaam nodig heeft. Misschien heb je te maken met veel stress: thuis, op je werk, in relaties met anderen. Samen kunnen we onderzoeken wat bij jou mogelijk oorzaken zouden kunnen zijn van het " niet volledig in balans" zijn. Als gecertificeerd GLI MARK coach onderzoek ik samen met je naar de oorzaken waarom je je zo voelt en waarom je niet volledig in balans bent. Alleen zo behaal je, wat je doelstelling ook is, je doel en kun je je bereikte resultaat vasthouden.
 
 
 
Persoonlijke Coaching:
 
Door Persoonlijke Coaching kun je je eigen ontwikkeling stimuleren, je geeft ruimte en aandacht aan jezelf. Je leert je te bezinnen op keuzes, op een betere balans in werk en privé, op meer mogelijkheden om je te ontwikkelen, op ...
In je eigen traject leer je hoe je je gedrag doelmatiger en doelgerichter kunt maken. Je maakt dan beter gebruik van de kwaliteiten die je eigenlijk al hebt maar waarvan je je niet meer bewust bent. Ik nodig je uit om van jezelf te leren, om te ontwikkelen in je eigen tempo en zoals het bij jou past.
 


 
-->