Bezoek Ben Meesters op Facebook Bezoek Ben Meesters op Linked

 

  • image


Wat doe ik:

 
Veranderingen in het leven zijn onderdeel van het leven zelf. De wijze waarop ieder mens reageert op veranderingen kan heel verschillend en individueel zijn. Mijn persoonlijk (coach)statuut stelt mij in staat om "er te zijn en te leven", een bijdrage te leveren in mijn woon-, werk- en leef omgeving ,........mijn wereld . Ik ben dan ook zo weinig mogelijk reactief en leef vooral proactief. Neem eigen besluiten en ben aanspreekbaar op mijn gedrag.
 
Toekomst-richting Ik besef verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen leven, daarom is mijn gedrag niet afhankelijk van de omstandigheden maar wel van mijn eigen besluiten. Ik ben zelf ervaringsdeskundige en weet hoe moeilijk het is om te gaan met veranderingen in je leven: werk, thuissituatie en ...het allerbelangrijkste: gezondheid. Met vallen en opstaan ( letterlijk en figuurlijk), uithuilen en opnieuw beginnen heb ik geleerd te leven in het hier –en –nu . Ik heb geleerd niet te denken in "Ja ..maar...". Ik denk en leef positief in "Ja...en.... "
 
HoofdInZandIn mijn werk als coach laat ik mijn coachee / klant zich ervan bewust worden dat handelen en leven volgens de eigen principes je meer zelfbewust en proactief maakt . Mijn coachee ervaart dat gedrag van anderen niet bepalend moet zijn voor het eigen gedrag en leert te handelen vanuit persoonlijke vrijheid en bewust gekozen wederkerigheid.
 
Als GLI coach coach en begeleid ik particulieren en organisaties die wakker liggen van veranderingen. Zij voelen zich niet in evenwicht en missen de energie om alles te doen wat ze nodig vinden. Door mijn begeleiding herkennen mijn klanten hun eigen pro-actieve rol in hun veranderingsproces en ervaren ze de samenhang tussen hun beren op de weg, hun emoties en gevoelens : de manier waarop ze met de dingen omgaan en hun eigen leefstijl. Ik help mijn klanten zelf eigen keuzes te maken en stappen te zetten waar ze warm voor lopen en er blij, trots en tevreden mee zijn. Voor mijn klanten wordt het welbevinden en gevoel van eigenwaarde beter. Voor organisaties daalt het ziekteverzuim en stijgt de productiviteit. Tijdens het traject kies ik uit verschillende coachtechnieken en strategieën. Ik doe dat altijd empatisch, ben meevoelend als het kan en confronterend als het moet. Mijn klanten komen vooral uit het onderwijs."
 
U kunt o.a. bij mij terecht voor:
 


 
-->