Bezoek Ben Meesters op Facebook Bezoek Ben Meesters op Linked

 

Informatie MARK Profesionals


  • image


Particulieren

 
Door Persoonlijke Coaching kun je je eigen ontwikkeling stimuleren, je geeft ruimte en aandacht aan jezelf. Je leert je te bezinnen op keuzes, op een betere balans in werk en privé, op meer mogelijkheden om je te ontwikkelen, op ...

ontwikkel-jezelfIn je eigen traject leer je hoe je je gedrag doelmatiger en doelgerichter kunt maken. Je maakt dan beter gebruik van de kwaliteiten die je eigenlijk al hebt maar waarvan je je niet meer bewust bent. Ik nodig je uit om van jezelf te leren, om te ontwikkelen in je eigen tempo en zoals het bij jou past. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid onderzoeken we je perspectief. In de gesprekken breng je zelf jouw lastige werk- of privé situaties in : samen reflecteren we op je gedrag en de effecten daarvan en onderzoeken we hoe je positiever en meer effectief kunt omgaan met je emoties. Voelen, denken, willen en handelen worden geïntegreerd.

Ik zet verschillende coachtechnieken, die hun effecten hebben bewezen, in.
Zelf ga je direct aan de slag!

Wil je je oriënteren op de mogelijkheden om door mij gecoacht te worden ? Laat het me via het contactformulier weten. We maken dan een afspraak voor een gratis verkennend gesprek. We maken dan kennis, ervaren of we een gezamenlijke klik hebben. We bespreken of we beiden mogelijkheden tot samenwerking zien?

Als je inderdaad besluit om je door mij te laten coachen dan leggen we dat vast in een simpel contractje en plannen we een aantal vervolgsessies in. Meestal plannen we 6-8 sessies in. Iedere sessie duurt meestal 1,5 tot maximaal 2 uur en tussen elke sessie zit een periode van ongeveer 2 weken. Alle afspraken zijn op maat te maken: jij bent de klant en die is natuurlijk koning.
 
Het resultaat
 
Na afloop van persoonlijke coaching merk je dat je een stuk steviger in je schoenen staat, meer in balans bent, de baas kunt zijn over je emoties. Je hebt inzicht in de effecten van je eigen gedrag. Je hebt beter de controle over je leven en je kunt het leven leiden, wat je eigenlijk altijd al wilde .....
 
Het tarief

Het tarief voor persoonlijke coaching, met 6 -8 sessies is € 400, - inclusief BTW en reiskosten.
Word-cloud


 
-->